بابل تی چیست؟ خواص + طرز تهیه بابل تی (فیلم آموزشی)

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 3 دقیقه
دیدگاه: 0 دیدگاه

شاید تا به حال اسم بابل تی یا نام های دیگر این نوشیدنی را شنیده باشید. بابل تی را با نام های چای بوبا یا چای حباب دار نیز می شناسند. اما بابل تی چیست ؟ طرز تهیه بابل تی چگونه است؟ طعم بابل تی شبیه چیست؟ در این مقاله سعی بر پاسخ به تمامی سوالات در مورد بابل تی خواهیم داشت.

بابل تی (چای بوبا یا چای حباب دار) چیست؟

در واقع بابل تی یک نوشیدنی معروف تایوانی است که در اوایل دهه 1980 ابداع شد. بعد از یک دهه در 1990 وارد لیست نوشیدنی های محبوب گشت و به کشورهای آسیایی مانند چین و ژاپن و بعد به آمریکا ارسال شد.

بابل تی (چای بوبا یا چای حباب دار) چیست؟

ترکیبات بابل تی

بابل تی یک نوشیدنی شیرین است که از ترکیب چند نوع چای، دانه های پاستیلی تاپیوکا، میوه و شیر بدست می آید که به دو صورت سرد و گرم سرو می شود.

دانه های پاستیلی تاپیوکا، دانه هایی شبیه مروارید هستند که از نشاسته استخراج شده گیاه بومی آمریکای جنوبی به نام کاساوا بدست می آید. تاپیوکا می تواند در اشکال مختلف تهیه شود.

از طرفی بابل تی بر دو دسته با شیر و بدون شیر تقسیم بندی می شود. شیر موجود در دسته اول شامل شیر نارگیل، شیر سویا و یا شیر بادام خواهد بود. انواع چای سیاه، سبز، اولونگ و گاهی چای سفید در هر دو دسته دیده می شود. امروزه، نه تنها نوشیدنی بابل تی بلکه بستنی و آب نبات های بابل تی محبوب زیادی در کشور تایوان دارند.

ترکیبات بابل تی

طعم بوبا یا بابل تی چگونه است ؟

این نوشیدنی خاص در طعم های متنوع میوه ای یا عصاره میوه ای(توت فرنگیف پشن فروت، انبه، هندوانه و …) عرضه می شود.

 

خواص بابل تی

ترکیب انواع چای در این نوشیدنی سبب افزایش میزان آنتی اکسیدان می شود که می تواند در بهبود و تقویت سیستم ایمنی بدن و التهابات پوستی بسیار موثر باشد.

شیر منبع کلسیم و پروتئین است که می تواند باعث حفظ سلامت استخوان و دندان شود به شادابی و لطافت پوست کمک کند. این نوشیدنی حاوی مقادیر بالای کربوهیدرات است که می تواند به تامین انرژی کمک کند.

مضرات بابل تی

برخی افراد در تهیه نوشیدنی های خاص از بابل تی استفاده می کنند. در صورت استفاده بی اندازه خامه و سایر افزودنی های چرب، می تواند باعث بیماری های نظیر قند و چربی خون شود. از طرفی بابل تی کالری بالایی دارد. از این رو مصرف زیاد این نوشیدنی می تواند باعث افزایش وزن شود.

فیلم آموزشی طرز تهیه نوشیدنی با بابل تی

طرز تهیه نوشیدنی بابل تی چگونه است ؟

در ابتدا لازم به ذکر است که این نوع نوشیدنی می تواند به دو صورت تهیه و سرو شود که طرز تهیه آن را متفاوت می کند.

  • سیروپ دار (بدون نیاز به پخت)
  • نیاز به پخت

بدون نیاز به پخت

مدل سیروپ بابل تی به محض باز کردن کیسه، آماده سرو است و نیازی به پخت ندارد. تنها کافیست مقادیر مشخصی از آن را درون لیوان سرو ریخته و نوشیدنی خود را به آن اضافه کنید. در نظر داشته باشید بعد از استفاده حتما درب کیسه را ببندید و یا مابقی بوبا را درون ضرف درب دار ریخته و در یخچال نگهداری کنید.

نیاز به پخت

برای پخت بابل تی ابتدا مقدار لازم خود را به مدت 15 الی 20 دقیقه با آب کافی بپزید. در واقع این عمل تا زمانی که محلول شما نرم شود باید ادامه داشته باشد. سپس آن را از صافی رد کنید. برای نچسبیدن دانه های تاپیوکا می توانید مقداری پودر تاپیوکا به آن اضافه کرده و پس از چند دقیقه نوشیدنی خود را به آن اضافه، تزئین و با نی بزرگ میل کنید.

بوبا های موجود در چین چای از نوع سیروپ دار هستند و در انواع نوشیدنی های سرد، گرم، اسموتی، بستنی و شیک ها استفاده می شوند و گزینه مناسبی برای کافی شاپ ها هستند.

شاید برای شما جالب باشد : دمنوش بابائوچا چیست؟ 

سخن پایانی
نوشیدنی بابل تی یک نوشیدنی سرد و شیرین است که استفاده از آن در تایوان مرسوم است. این نوشیدنی ترکیبی از چند چای به همراه میوه های متفاوت است که خواص آن را منحصربه فرد می کند. از بابل تی در تهیه انواع نوشیدنی های سرد و گرم استفاده می کنند و می تواند تجربه ی جدید و دلپذیری برای افراد باشد. این نوشیدنی را به دو روش بدون پخت و با پخت سیروپ مانند سرو می کنند.
دسته‌بندی‌ها: مقالات

مقالات پیشنهادی

5 تفاوت چای سبز و چای زرد

چای سبز و چای زرد دو گونه محبوب چای در سراسر دنیا به ویژه کشور های آسیایی هستند که با روش های متفاوت تهیه می شوند. در این مقاله به 5 تفاوت چای سبز و چای زرد اشاره خواهیم کرد. 1- پردازش پس از برداشت چای سبز برگ های تازه چای سبز پس از برداشت، […]

عود چیست ؟ معرفی عود برنر

عود چیست ؟ معرفی عود برنر

عود ها مواد عطری و خوش بویی هستند که از قرون گذشته تا به امروز در فرهنگ های مختلف استفاده می شود. عود های طبیعی از ترکیب خرده چوب های درختان چین و هند، برخی گیاهان و گل ها و حتی روغن برخی گیاهان و درختان تشکیل می شود که با سوزاندن آن ها، بوی […]

مقایسه آنتی اکسیدان در چای، میوه و سبزیجات

مقایسه آنتی اکسیدان در چای، میوه و سبزیجات

آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیباتی هستند که در مختلف مواد غذایی چون چای، میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند. آنتی اکسیدان ها به عنوان محافظان قدرتمند در بدن یاد می شوند که خواص بسیاری برای سلامتی انسان دارند. در این مقاله به خواص و مقایسه آنتی اکسیدان در چای، میوه و سبزیجات خواهیم پرداخت. خواص آنتی‌اکسیدانی در چای 1- […]

معرفی انواع دم افزار چای

دم افزار چای شامل چه مواردی است؟ معرفی 9 مورد از ست دم آوری چای چینی

دم افزار چای به مجموعه‌ای از ابزارها و تجهیزات گفته می‌شود که برای تهیه و دم‌آوری چای به کار می‌روند. انتخاب یک ست دم آوری چای مناسب، می‌تواند تجربه‌ای لذت‌بخش و حرفه‌ای از نوشیدن چای را فراهم کند. در این مقاله، به معرفی دم‌افزار چای و بررسی انواع مختلف آن خواهیم پرداخت تا بتوانید بهترین […]

محفظه چای

بهترین راه برای نگهداری چای در خانه چیست؟ 7 راهکار فوق العاده!

چای ماندگاری سخاوتمندانه ای دارد و می توان آن را تا یک سال و حتی بیشتر در خانه نگهداری کرد. اما نگهداری چای رابطه مستقیم با نحوه نگهداری از آن دارد. ما در چین چای سخت تلاش می کنیم تا مرغوب ترین چای ها را از مبدا وارد کنیم، در نگهداری آن در انبار خود […]

تی پت ( مجسمه یا اسباب بازی مخصوص همراه مراسمات چای )

 تی پت ( مجسمه یا اسباب بازی مخصوص همراه مراسمات چای ) مجسمه ی چای یا حیوان خانگی عاشق چای (چینی ساده شده: 茶宠؛ چینی سنتی: 茶寵؛ )، همچنین به عنوان چاچونگ شناخته می‌شود، یک شکل کوچک سفالی است که توسط برخی از نوشیدنی‌های چای برای خوش شانسی نگهداری می‌شود. آنها معمولاً از “زیشا” یا […]

خواص چای زرد برای سلامتی

معرفی 9 مورد از خواص چای زرد برای سلامتی

معرفی 9 مورد از خواص چای زرد برای سلامتی چای زرد یکی از کمیاب‌ترین و گران‌ترین انواع چای‌ چینی است که به دلیل فرآوری خاص و خواص منحصر به فردش، روز به روز مورد توجه بیشتری قرار می‌گیرد. یکی از مهم‌ترین خواص چای زرد کاهش استرس و بهبود حالت روحی است. این چای به دلیل […]

10 خواص چای ترش که نمی دانستید!

چای ترش (Sour tea) یا چای هیبیسکوس (Hibiscus tea)  یک نوع چای گیاهی سرشار از آنتی اکسیدان محسوب می شود که به دو صورت گرم و سرد قابل استفاده است. محبوبیت چای ترش صرف نظر از خواص بی نظیر آن به دلیل طعم منحصر به فرد و عدم وجود کافئین در آن است. چای هیبیسکوس […]

چای تیگوآنین : داستان الهه آهنین چای اولونگ

مانند بسیاری از بهترین چای های روی کره زمین، تیگوآنین ریشه های خود را به چین باستان پیوند زده است. با تاریخی که شامل جنبه های شاهانه، شانس و کار سخت است، جای تعجب نیست که امروزه «چای» مورد علاقه و محبوب مردم است. چای یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در دوران مدرن به […]

بهترین چای و دمنوش برای کبد چرب کدامند؟ (معرفی 4 مورد)

یکی از مشکلات شایع و مزمن در جوامع امروزی، کبد چرب است. اصلی ترین نقش کبد، پاکسازی خون و سموم بدن است. متاسفانه سالانه بیش از 2 میلیون نفر در سراسر دنیا به علت بیماری های کبدی جان خود را از دست می دهند. از این رو در این مقاله به دنبال راهی برای بهبود […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 0

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.