انواع چای زرد چیست؟ 7 چای زرد محبوب

زمان مورد نیاز برای مطالعه: 2 دقیقه
دیدگاه: 2 دیدگاه

چای زرد از خانواده چای سبز است که فرآیند تولید آن متفاوت و منحصربه فرد است. این نوع چای، نسبت به چای سبز ملایم و سبک تر است و طعمی خنک و کمی آرومای شیرینی دارد. البته بازه طعمی به انواع چای زرد بستگی خواهد داشت.

چای زرد خواص بسیاری دارد و انواع آن، مزه های متنوعی با توجه به منطقه تولید و روش های فرآوری آن، به افراد هدیه می دهد. در ادامه به معرفی انواع چای زرد خواهیم پرداخت.

 

جون شان یین ژن (Jun Shan Yin Zhen):

ای نوع چای زرد در ایالت هونان چین کاشت وبرداشت می شود و به نام چای زرد سوزنی مشهور است. طعم ،آروما و ظاهر آن شبیه چای سفید سوزنی است ولی طعم آن ملایم تر است و آرومای گلی بیشتری دارد.

منگ دینگ هوانگ یا (Meng Ding Huang Ya):

برگ های این چای زرد همانطور که از اسمش پیداست از کوه های منگ در ایالت سیچوان چین به دست می آِید. این چای دارای طعمی آجیلی و آرومای علفی ملایمی است.

مو گان هوانگ یا (Mo Gan Huang Ya):

در ارتفاعات ایالت ژجیانگ چین کاشت می شود، که اقلیم منحصر به فرد این منطقه باعث به وجود آمدن طعمی عمیق در این چای می شود. طعم شیرینی ملایم و عمیق، و همچنین عطری لطیف دارد.

هوو شان هوانگ یا (Huo Shan Huang Ya):

این نوع گیاه، به چای زرد باستانی معروف است که در ایالت آنهویی چین کاشت و برداشت می شود.

شین-ژین (Xinyang Yellow Tea):

این نوع چای زرد در استان هنان چین تولید می‌شود و دارای طعم شیرین و عطر ملایمی است. این چای با استفاده از برگ‌های جوان چای سبز و روش خاصی از پخت و فراوری تهیه می‌شود.

هونان (Hunan Yellow Tea):

این گیاه در استان هونان چین تولید و برداشت می شود. این گیاه رنگ زرد مایل به رنگ طلا را دارد که طعم آن ملایم است. از این رو بین تولید کنندگان این نوع چای، می‌توان به “جونشوآی” (Junshan Yinzhen) اشاره کرد که یکی از چای‌های مشهور چین است.

هانگ‌زو (Hangzhou Yellow Tea):

از انواع دیگر چای زرد می توان به هانگ زو اشاره کرد. یکی دیگر از معروف ترین انواع چای زرد، هانگ زو است که تاریخچه قدیمی دارد و به عنوان چهار تاج های چین شناخته می شود.

این گیاه با استفاده از برگ های جوان چای سبز تهیه می شوند. فرآیند تولید آن شامل پخت، خشک و تازه سازی است.

در مرحله پخت، برگ های چای را با حرارت و زمان کمتری نسبت به چای سبز به روش چینی می پزند که باعث ایجاد رنگ زرد در برگ ها می وشد. سپس برگ های پخته را خشک می کنند و سپس در مراسمات خود، تازه سازی و دم آوری می کنند.

سخن پایانی

چای زرد به عنوان یکی از چای های با کیفیت و با ارزش در چین شناخته می شود و جز انتخاب های محبوب برای علاقه مندان به چای در سراسر جهان است. برای مشاهده و خرید انواع چای زرد به چین چای مراجعه کنید.

دسته‌بندی‌ها: مقالات

مقالات پیشنهادی

لاغری با چای

هضم غذا با چای ؛ معرفی 9 چای که می تواند هضم را بهبود بخشد

هزاران سال است که مردم برای کمک به درمان برخی مشکلات گوارشی و یا سایر بیماری ها به سراغ چای و دمنوش ها می روند. چای و دمنوش های متنوعی برای درمان حالت تهوع، یبوست، سوء هاضمه وجود دارند که خوشبختانه، اکثر آن ها به راحتی در دسترس هستند.  در این مقاله به هضم غذا […]

انواع قوری های چینی

خاک چینی یا همان کائولین نوعی خاک نرم و سفید است که اولین بار در کشور چین و برای ساخت ظروف سفالی مورد استفاده قرار گرفت. واژه کائولین از کائولینگ چینی به معنی تپه سفید است که از آن خاک کائولین استخراج می شده است . امروزه منابع عظیم خاک چینی در انگلستان ، فرانسه […]

چه مقدار کالری در چای وجود دارد؟

چای یکی از نوشیدنی های محبوب است که توسط دو سوم جمعیت جهان مصرف می شود. چای از گیاه کاملیا سیننسیس که به نام گیاه چای نیز شناخته می شود، تهیه می شود. هزاران سال است که گیاه چای به دلیل طعم و خواص دارویی اش کشت می شود. اگرچه چای دم آوری شده تقریبا […]

وارمر برقی قوری چیست

وارمر برقی قوری چیست؟ معرفی و بررسی 6 کاربرد اصلی

در دنیای پرشتاب امروزی، استفاده از ابزارهای مدرن در تهیه یک نوشیدنی گرم، دلچسب خواهد بود. یکی از ابزارهایی که در این امر به کمک شما می آید، وامر برقی قوری  است. اما وارمر برقی قوری دقیقا چیست و چه استفاده ای دارد؟ در واقع این وارمر از جمله وسایل کاربردی در منازل یا کافه […]

دمنوش زنجبیل، عسل و لیمو

بهترین دمنوش برای درمان سرماخوردگی + 8 دمنوش بی نظیر

یکی از بیماری های شایع در فصل پاییز و زمستان که افراد را تحت تاثیر خود قرار می دهد سرماخوردگی است. سرماخوردگی معمولا علائمی مانند گلودرد، بدن درد، عطسه، سرفه، تب و … دارد که از نشانه های این بیماری است. در صورتی که به دنبال جلوگیری از سرماخوردگی یا درمان آن هستید، دمنوش ها […]

کنیستر سرامیکی

معرفی انواع کنیستر (چای دان) + راهنمای خرید

چای به عنوان یکی از محبوب ترین نوشیدنی ها در بین جوامع مختلف به ویژه مردمان آسیا شناخته می شود و از دیرباز در فرهنگ ملیت های مختلف نقش آفرینی کرده است. دلیل محبوبیت چای، تنها طعم آن نیست، بلکه دانشمندان به خواص بی نظیر آن مانند تقویت بنیه بدن و دستگاه ایمنی، مبارزه با […]

مقایسه آنتی اکسیدان در چای، میوه و سبزیجات

مقایسه آنتی اکسیدان در چای، میوه و سبزیجات

آنتی‌اکسیدان‌ها، ترکیباتی هستند که در مختلف مواد غذایی چون چای، میوه‌ها و سبزیجات یافت می‌شوند. آنتی اکسیدان ها به عنوان محافظان قدرتمند در بدن یاد می شوند که خواص بسیاری برای سلامتی انسان دارند. در این مقاله به خواص و مقایسه آنتی اکسیدان در چای، میوه و سبزیجات خواهیم پرداخت. خواص آنتی‌اکسیدانی در چای 1- […]

6 مزایای ست دم آوری چای

ست های دم آوری چای تاریخچه طولانی و برجسته ای دارند که از باستان مورد توجه متخصصان و علاقه مندان به چای بوده است. ست های دم آوری چای فوایدی جالب و دانستی دارند که در نهایت تجربه نوشیدن چای را بهبود می بخشد. این هنر قدیمی این امکان را به ما می دهد تا […]

بهترین برندهای چای جاسمین + انواع اشکال و روش تولید

چای جاسمین یک چای سنتی چینی میباشد که معمولا از مخلوط برگهای چای سبز و گلهای یاسمن به دست می آید.این ترکیب منحصر به فرد از طریق عطر دار کردن برگ های درخت چای به وسیله گلهای یاس معطر حاصل میشود. روش تولید این چای تکنیکهای خاصی دارد که در طول نسلهای متوالی بهتر و […]

گایوان چیست؟

گایوان (GAIWAN) چیست و چگونه از گایوان استفاده کنیم؟

برای شروع سال 1403، توجه شما را به یکی از ظروف دم آوری چای گرانبها و کمیاب جلب می کنیم. گایوان، فنجانی محبوب که در دوره های مختلف در سراسر جهان استفاده می شود. این ظرف چینی منحصر به فرد، در چین ابداع و با نام گایوان (盖碗) عرضه شد. گایوان که برای دم کردن […]

نظرات کاربران

ارسال دیدگاه
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید در وب سایت منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • مجموع دیدگاهها: 0
  • در انتظار بررسی: 0
  • انتشار یافته: 2

هنوز دیدگاهی ثبت نشده است.